Φοιτητικα μαθηματα
Απο το 2003 ειμαστε διπλα σου !!!

Τα φροντιστήρια μας σε Αθήνα, Πάτρα και Ιωάννινα από το 2003 έχουν ειδικευτεί αποκλειστικά και μόνο στην παροχή πανεπιστημιακών μαθημάτων σε φοιτητές Ανώτερων και Ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.


Επικοινώνησε τώρα...

Μαθηματα Μέσω Internet

Απο το 2008...

Τα μαθήματα μέσω internet γίνονται με φυσική παρουσία του καθηγητή σε αίθουσα ειδικά διαμορφωμένη για αυτό το είδος μαθημάτων. Στηριζόμαστε σε ειδική πλατφόρμα, μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, όπου ο καθηγητής και ο φοιτητής μοιράζονται το ίδιο ηλεκτρονικό "χαρτί" πάνω στο οποίο μπορούν και οι δύο να γράψουν. Ταυτόχρονα μπορούν να μιλάνε και να βλέπουν ο ένας τον άλλο.
Ζητήστε σήμερα να κάνετε ένα δοκιμαστικό μάθημα, ώστε να διαπιστώσετε την ευκολία, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα αυτής της διαδικασίας


Μαθηματα μεσω Internet
Απο το 2008 πρωτοπορουμε !!!

Με τα μαθήματα μέσω internet ήδη από το 2008 έχουμε βοηθήσει πολλούς φοιτητές που φοιτούν σε περιφερειακά πανεπιστήμια όλης της χώρας, αλλά και σε πανεπιστήμια Αγγλίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Γερμανίας και άλλων χωρών.


Επικοινώνησε τώρα...

Ποιοι είμαστε

Η αλυσίδα των φοιτητικών φροντιστηρίων ΓΝΩΜΟΝΑΣ είναι η ΠΡΩΤΗ αλυσίδα που ασχολείται επαγγελματικά και υπεύθυνα με την υποστήριξη των φοιτητών.
Η παρουσία μας στα τρία μεγαλύτερα Πανεπιστήμια και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας, σε ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και υπεύθυνης παροχής υπηρεσιών προς τους φοιτητές που είναι το κύριο μέλημα μας και ο αντικειμενικός μας σκοπός.

Τι κάνουμε

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Η ανταπόκριση του ΓΝΩΜΟΝΑ σε εσάς τους φοιτητές είναι η επιβράβευση των προσπαθειών μας και ο λόγος της ραγδαίας εξάπλωσης της παρουσίας μας ανά την Ελλάδα. Ενώνουμε την ΑΘΗΝΑ με την ΠΑΤΡΑ και τα ΙΩΑΝΝΙΝΑ βοηθώντας σας να επιτύχετε τους στόχους σας

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε και σας το ανταπο- δίδουμε με της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας.

Γιατι εμάς

  • Για να πάρετε το πτυχίο σας έγκαιρα.
  • Για να βελτιώσετε το βαθμό του πτυχίου σας.
  • Για να κάνετε οικονομία στην τσέπη σας.
  • Για να έχετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
  • Γιατί ξέρουμε τις φοιτητικές σας ανάγκες.
  • Για να συνεργαστείτε με τους πιο έμπειρους.